Op 13 maart a.s. krijgt u de kans om tweevoudig wereldkampioen Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory Team op Nederlandse bodem in actie te zien. De rijder uit Elsendorp staat dan aan de start bij de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Axel.

Door de toezegging van Herlings kan het niet anders dan dat deze eerste wedstrijd van het seizoen een knaller wordt. The Bullit geeft zich altijd voor de volle 100% en zal zijn fans zeker niet teleurstellen. Dankzij de komst van Herlings lijkt de MX2 klasse een mini Grand Prix te gaan worden.

Zo hebben rijders als Max Anstie, Thomas Covington en Conrad Mewse van Husqvarna Factory Racing, Petar Petrov van het Kawasaki Racing Team, Brian Bogers, Roberts Justs en Calvin Vlaanderen van het HSF Logistics Motorsport Team en uiteraard het Nederlandse talent Davy Pootjes van het Red Bull KTM Factory Team hun deelname aan de Dutch Masters of Motocross toegezegd!

Voor Jeffrey betekent zijn deelname in Axel zijn eerste wedstrijd op Nederlandse bodem in 2016: ’’Het is altijd mooi om voor eigen publiek te rijden en Axel is ook nog eens een hele mooie baan waar ik eerder in mijn carriere al eens Open Nederlands kampioen ben geworden. Voor mij is de wedstrijd in Axel een goede training voor de Grand Prix in Valkenswaard. Ik zou graag het hele kampioenschap rijden maar we bekijken het week voor week omdat de wereldtitel in de MX2 klasse onze eerste prioriteit heeft’’.

Entree: 20 euro

Adres: RES AXEL
Lageweg 4
4571 NA Axel

Voor meer informatie kunt u kijken op www.resaxel.nl