Jeffrey Herlings verlengt KTM contract met drie jaar

Viervoudig wereldkampioen Jeffrey Herlings heeft zijn contract met KTM met drie jaar verlengt en zal t/m 2023 uitkomen voor het Red Bull KTM Factory team.

De 25 jaar oude Herlings heeft het contract voor de start van het wereldkampioenschap in Engeland verlengt. Herlings begint dit jaar aan zijn vierde jaar in de MXGP klasse en aan zijn elfde seizoen in het wereldkampioenschap.

Herlings begon met zijn contract bij KTM in 2009 en zal het einde van dit contract vijftien jaar in dienst zijn bij KTM. Samen pakten ze wereldtitels in 2012-2013-2016 en 2018.

Commentaar Jeffrey Herlings: “Ik ben heel blij. Ik ben al vanaf 2009 met KTM en aan het einde van dit contract ben ik 15 jaar met hun. Ik ben enthousiast dat ik in de KTM familie kan blijven. Ik werk al met Pit en de rest van de crew vanaf mijn veertiende. Het is goed om het contract rond te hebben voordat het seizoen dit weekend van start gaat! KTM is het merk waar mijn hart ligt, ik geloof in hun en in de mensen waarmee ik werk. Ik zal voor hun rijden tot mijn 28ste jaar en ik hoop dat er nog veel gelukkige dagen zullen komen!